9 Mart 2012 Cuma

Bir Sezon Daha Harap Oldu...



Bir sezon da geçti bitti.Muhtamelen 12-15 sıra arasında bitireceğiz.Anlıyacağınız bir sezon sonunda daha Avrupa Ligi , İlk 3 hayal oldu.Ama olsun.Geçmiş sezonları göz önüne getirirsek iyi yerlerdeyiz.


Taktiksel olarak düşünürsek böyle Anadolu takımlarında çürümüş oyuncuları transfer etmeyi bırakmalıyız.Yapıcak olursakta daha önce iyi takip edilmiş , yetenekli , ee biraz da genç oyunculara yönelmeliyiz.Jaba ile kesinlikle sözleşme yenilemeliyiz.Kısa boyuna rağmen çok iyi bir forvet.Bu sezon Petr Janda diye bir oyuncu aldık , ortalıkta yok.Uzun lafın kısası ; bu sezon transferlerde pek doğru kararlar aldığımızı söyleyemeyiz.


Yönetimi başta Hasan Akıncıoğlu olmak üzere tebrik etmek gerek.Lig içerisinde mali olarak en başarılı takımlardan biriyiz.Mehmet Hoca'nın dediği gibi ; ''tesisleşmeye ve yeni bir stadyuma ihtiyacımız var.''İnşallah yakında bu da gerçekleşir.Gelecek sezon Akdeniz Üniversite'sinde oynayacağız büyük bir ihtimal.Tesis konusunda ise Yeşilbayır söz konusu.


O kadar karamsar olmamak lazım.Yeni bir sezon , yeni umutlar...Gelecek sezon play-off (eğer devam ederse) , Avrupa Ligi , tesisleşme ve yeni bir stadyum dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder